The Fans

Friday, October 2, 2009

Too much works to handle.

Pinky ajak pergi Bekok esok. I plan nak pergi rumah mak ptg ni and balik esok. Tadi i dah dpt jumpa sv i, finally. Punya la susah nak pergi jumpa kan. And dia kc i banyak gila kerja. Kena submit by Monday. Tp mmg betul pon kan, sbb kena submit before Khamis. Kena buat expected result, conclusion, baiki balik literature review and methodology. Buat database, and belajar acess. Mati!!

So i ingat nak pergi Bekok tu terpaksa cancel la kot. Hibernate kat rumah diam- diam and buat segala kerja PSM yang tak siap lagi tu. And study for test (s). Selasa ada 1 test. Sabtu 2 test. If nak buat Khamis pon boleh juga. Tapi, maybe i amek kedua- dua test tu Sabtu kot. Dah la tadi pergi kelas Math and tak faham apa- apa pon. Semua sbb i missed kelas hari Isnin sbb ada lab. Aish.