The Fans

Tuesday, October 20, 2009

It's him again.

I tengah study sbb esok i ada test Power E. Tapi tiba- tiba i jd tak keruan. Mcm serabut je. Actually, time tengah study mmg selalu mcm tu. Selalu je serabut. Aish. Setan mmg ada kat mne- mne. Lagi- lagi bila kita tengah buat benda baik. Kan? Kalu buat benda jahat, confirm la dia ada bersorok gembira.

So back to the main point. I just chat with him. And he ask me, yg i dah jumpa Mr. Right ke? And Mr. Right yg i maksudkan itu adalah dia sebenarnya. I pon keliru. I know that i'm not a mind reader. But i'm reading the signs, bak kata Miley Cyrus. Banyak sngt sign yg dia bagi. Kalu ikut apa yg i tafsir, dia mmg ada perasaan yg sama mcm mana yg i rasa. Tp itu i tafsir la. Sbb kadang kala, kaum mereka ni x perasan yg mereka dah bagi kita wrong signal kan?

Tp bila dia tanya, and i jwb it's you that i mention, dia tak percaya pula. Fine. I yg salah sbb i mcm cakap pon secara gurau- gurau je kan? Tapi tak kan i nak ckp secara serius sbb dia akan fikir yg i main- main. And i pon malu. So mcm mana nak tahu perkara sebenar? Segan la pula nak talk heart-to-heart. Tapi itu yg i mahu sebenarnya.

Dia pula cepat je perasan bila i cakap apa sahaja. Even mmg benda tu tuju utk dia, tp i tulis secara umum. General. Tapi dia still dpt tangkap apa yg i cuba sampaikan. Cepat je dpt maksud. Tapi i pula malu bila dia tanya itu tuju utk i ke? Aish. I akan deny and ckp yg dia tu perasan. Sbb dia siap ungkit yg i ckp dia perasan. Tapi i rasa sebenarnya dia tahu apa yg i rasa. Tapi dia malu, or tak sure, or dia mmg tidak berperasaan sebegitu?

I dah pening. I nak benda ni settle secepat mungkin sbb i tak sanggup la mcm ni. Tapi sebenarnya i happy. Tapi i pening. Jiwa dah mula kacau- bilau semakin parah.

Macam mana nak buat ni?

-Azreen-

No comments: