The Fans

Thursday, October 15, 2009

Super duper happy. Presentation PSM went very well.

The presentations went really smooth. The panels were super awesome. Super nice. And me, super happy. Semua org ckp i present lama gila. Tp i suka je, sbb i masih boleh senyum. Panels sngt la baik. Thanks to Pn. Nurulhuda and Pn. Nor Farha. They were baik sngt. Tak ada nak bahan or apa. Just kc suggestions utk improve project. Itu pon in a very nice way. Lembut je. Selamat i. Actually, the panels are Pn. Nurulhuda and Dr. Jiwa. Tp, time pagi td tiba- tiba je tukar tak tahu kenapa.

I cuak sbb Dr. Jiwa punya student PSM, which is H***y buat project yg lebih kurang i. So mesti la Dr. Jiwa tu tahu juga. Takut la i. *Actually nak ckp i dgn H***Y ada chemistry kuat, sampai tajuk project PSM pon lebih kurang*

Keluar je lab tempat present dgn muka tersenyum lebar, H***y ada kat luar. Lagi bertambah la senyum i. Dia tegur i, "Reen kekasih hatiku. Mai kita berjalan berpegang tangan". Super sweet. Hehe. Malu i.

So sekarang, i happy la.

-Azreen-

No comments: