The Fans

Sunday, March 28, 2010

I'm beautiful.

Macam la tak ada kerja sangat i ni. Haha. Sebenarnya esok i ada test RF tapi sbb ianya RF, so mls nak study :P Ok, i dpt awards ni dari blog Cik Asma Nabila a.k.a Mermed. Sedikit bangga bila dpt Beautiful Blogger Award. Lalala. Perasan. Btw, thanks.

The rules:


1) Copy award then post kat blog -->
2) List kan 7 fakta menarik about myself.

Hurmm. Penat nak fikir ye. Apa yg menarik? Tak menarik pon nak just letak. Biar semua tau pasal i :P
  • First time org kenal i, org akan takut nak dekat and fikir yg i ni sombong. Tapi bila dah kenal, baru org tau yg i ni suka gelak, and very happy go lucky.
  • I susah nak terima atau rapat dengan lelaki lain bila i in a relationship. Dengan kata lain, i ni setia :D
  • I suka duduk dalam bilik sorang- sorang melayan internet and buat apa yg i suka. Macam kera sumbang kan. Tapi i suka keluar lepak, jalan- jalan dan berseronok dengan member- member yg satu kepala yg suka berfoya- foya mcm i.
  • I sangat suka shopping. And i tahu, i ni BOROS.
  • I akan respect dan buat baik pada org yang buat benda yg sama pada i. Kalu u layan i mcm shit, i akan layan u lebih teruk lagi.
  • I sangat suka dengar lagu. And i suka download lagu yg i rasa best, waalupon org lain ckp tak best. Lalala. Ada i kesah? I suka download lagu dekat sini --> http://www.jiwang.org/
  • I rasa i ni org yg cepat terpengaruh. So, tlg jangan pengaruhi i dengan benda yg bukan- bukan ok. Tapi kalau i tak nak, tlg jangan paksa i.
Penat i fikir ok. Baru i sedar diri i sendiri. :P

3) Now kena tag orang lain.
Boleh tak i malas nak fikir siapa? Siapa yg nak buat, sila buat ye. Tapi i tetap nak tag tiga org budak busyuk ni. And i nak tag semua org yang baca post ni. Wekkkkkk :P

No comments: