The Fans

Sunday, March 28, 2010

I'm beautiful II.

Satu lagi post i kena tagged yg dikutup dari Cik Asma Nabila a.k.a Mermed.

1. Adakah anda rasa HOT???
Yup. I mmg hot. Perasan :P Mmg hot, sbb sekarang ni tengah hari je, mesti super panas.

2. Upload wallpaper p/c / laptop yg anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar.
Gambar papa dan mama, sangat rindu mereka. Gambar ni time raya aidilfitri ketiga 2009 kalau i tak silap.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Can't remember. Rasa nya macam dah lama je tak makan pizza.

5. Lagu terakhir anda dengar
Tengah dengar lagu Selamat Malam by Faizal Tahir. Ulang dengar banyak- banyak kali. Touching ok..

6. Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
Masak megi kari letup and letak telur banyak- banyak kat dalam. Lapar.


7. Selain nama sendiri,anda dipanggil nama ape?
Reen, Qoyeen, Ying <-- Ini yg biasa. Yang tak biasa, tak perlu letak :P


8.Tag lg 8 org.
1) Nak tag Mer balik boleh? Lalala.
2) Peoz Gojes
3) Dzeti
4) Izyan
5) Syafiza
6) Myrasberry
7) Rina
8) Ain Zul


9.Siapakah org no 1 kpd anda?
Kawan i kenal time YTD. Sama sekolah YTD, and Jasin. KMPh ye jugak kan? Kawan sampai sekarang.

10. Katakan sesuatu mengenai org no5
Sedang buat medic di India.

11. No3 ade hubungan ngn sape?
HR. Hisham.

12. Bagaimana pula dgn no 4?
Kenal time YTD jugak, then Jasin sama- sama. Tengah buat masters kat overseas. Sangat pandai dan beruntung.

13. Pesanan kepada org no 6
Tak tahu nak pesan apa. Kerja keras kumpul duit banyak- banyak boleh cepat kawen :D

14. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
I kenal both di Jasin.

15. berikan 5 fakta yg anda taw tentang org yg mengetag anda
Cik Asma Nabila

i) Dia sangat kurus. Super skinny.
ii) Pandai buat sajak and menulis.
iii) Cute sangat dan comel dan putih sangat dr i.
iv) Dia kenal bf dia time kat Jasin.
v) Bakal dokter.

16. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
Both i tak suka makan sbb daging merah, i prefer daging putih. And both busuk.

17. Perasaan anda wat tag ni.
Banyak nya soalan +_+

18. Adakah anda tau si razman itu sengal.
Razman who? Aish.

19. GAY or LESS?
Less. Haha. LOL.

NAPE TAG NI XTNY SAL NO 2?
Tu la pasal. Roommate i time Jasin. LDP yg sumpah sempoi gila. Skang ni buat medic kat Aussie.

PENAT

No comments: