The Fans

Saturday, March 6, 2010

Susah

#Re-publish

Aish. Susah betul bila kwn sendiri pon dah tak percaya pd kwn. Siap tuduh back stabber lagi. Dah la tak berani nak luahkan sendiri. Pakai sms je? Why? Childish kan. Come on la, kita semua dah besar. Benda mcm ni boleh di bawa berbincang elok- elok. I tak nak la sbb benda kecil pon sampai boleh gaduh kan. Fine, maybe bagi u benda mcm ni tak kecil. Tapi pada i, remeh kot. Boleh bincang elok- elok. Face to face. Tak payah nak tanya pakai sms. Kenapa tak ym je? Tak pon email. Lagi best kan? Come on, grow up la. Mungkin i yg tak faham u.

-Azreen-

No comments: