The Fans

Saturday, March 27, 2010

Night Out with Pyn

Last night masa i tengah tengok tv, tiba- tiba Pyn buzz i kat ym. "Reen, jom keluar". I tanya la nak pergi mana then dia ckp nak tengok wyg. Kami pon terus google tengok cerita apa yg available sekarang ni. At last, kami decided utk tengok cerita ni:



HOW TO TRAIN YOUR DRAGON


It was awesome. Suka sangat. Comel kot. What if you have a pet dragon? What will you name it? Hiccup has a pet dragon named Toothless. Mcm tak make sense kan? Tapi seriously Night Fury la plg comel. Dragon lain mcm buruk gila kot. Haha. Tapi kenapa dia seekor je Night Fury? Spesis lain banyak pulak. Ok, whatever.


Actually i nak ajak dia, so kami bertiga la. I, Pyn and Him. He as a driver la. Haha. Tapi dia mls pula nak ikut since harini dia nak pergi mandi air terjun dgn kawan- kawan dia. So i dengan Pyn gamble gila pergi Square One naik motor. Dah la Ego. Comel kot. Tiket pkl 12.45am and kami habis dalam pkl 2.15am kot. Bayang kan kami berdua gadis naik Ego je tengah pagi tu gelap gelita sejuk pula tu. Tapi mmg fun la. Sekali sekala boleh la buat. Selalu buat, bahaya :P

No comments: