The Fans

Sunday, March 14, 2010

Weekend ceria :)))

Pagi Ahad yg sungguh indah. Bangun pagi and terus called dia sbb dia janji smlm nak breakfast dgn i pagi ni. Lepas called 16 kali missed called baru berjaya mengejutkan dia dari tido. Baru je nak give- up tak pyh breakfast la, nanti kita lunch sahaja and nak sambung tido bila tiba- tiba dengar suara seksyi dia jwb call. Terus bangun siap- siap and wow, 20 minit je i dah siap mandi make- up pakai baju semua. Ok, nak pergi breakfast je pongg.

Then kami breakfast di McD dgn i mengelak dari minum coffee. Teringat smlm craving for Mcflurry tapi terpaksa menahan nafsu sbb dah terlampau kenyang breakfast banyak sngt.

Kami makan ini
ini
dan juga ini
Lepas dah kenyang, round- round kejap. Rupa nya ramai je org bangun pagi Ahad weekend pergi kenduri, pergi pasar, pergi rewang, jogging bla bla bla. +_+

p/s: Gambar adalah di google randomly. Sbb tu ada watermark di picture number dua. Makan tak ingat dunia lapar kononnya, mmg tak bergambar la.

pp/s: Pagi Ahad pon ada roadblock polis sibuk sahaja tanya buat apa pergi belakang. Helo, sukati kami la nak lalu jalan ni pong. wtf.


-Azreen-

No comments: