The Fans

Thursday, March 11, 2010

Lepaking at Kluang

Last nite dalam pukul 12.30am time i tengah serabut fikir psl PSM i, tiba- tiba Ammar text i. Budak- budak ni nak keluar p minum. U nak ikut x? I sambil tersenyum terus reply msg Mesti la nak!! Then terus called Zyro mintak dia ambil i dekat rumah. Hehe. Biasalah, bak kata Zyro- Princess Reen :) Haha. Bukan i yg ckp, tp Zyro ok.

Masuk je dalam kereta Eip, Zyro, Khai and Ammar dah ada kat dalam. Then terus fikir nak pergi minum kat mana. Bincang- bincang sambil kereta menuju ke Ayer Hitam. Last skali, kami decide ke Kluang sahaja.

Sampai Kluang tak tahu nak lepak dekat mana kedai yg best dah bukak sampai pagi. Setakat nak lepak maple, baik lepak kat 25 Jam Tmn U sahaja. Last sekali, kami terus settle- down dekat satu kedai yg jual Nasi Lemak World kata nya. Best jugak la. Sambil layan astro tengok cerita pembunuh psycho. Haha. pukul 3 masing- masing mengantuk baru nak gerak balik rumah.

Seronok juga if tak plan mcm tu. tiba- tiba je. Lain kali kita buat lagi ye? Sayang kamu semua. Masing- masing tengah pokai pon nak juga jalan sampai ke Kluang. Tong- tong duit minyak dan makan sangat menarik kan? :)))

-Azreen-

No comments: