The Fans

Friday, March 12, 2010

Craving

Rasa terharu pula bila i rasa lapa and craving for chicken chop, tp mls nak keluar. Plus mls nak fikir nak ajak siapa temankan. Haha. Then, i called him and dia tengah lepak dgn kwn- kwn dia kat maple. I nak pergi sana, tp segan sbb ramai sangat. So dia ckp, U nak makan apa, nanti i hantarkan kat rmh u. Wow. Sangat terharu. Rasa nak peluk- peluk je syg i tu. Eh, terlebih sudah! So i yg mls ni mmg suka la bila di- offer begitu :)))

p/s: Sebenarnya nak ajak dia temankan i makan sbb ptg tadi dia ajak i teman pergi BP and after tu nak tengok wyg Alice in Wonderland. Tapi tak dpt sebab i kena pergi lab utk siapkan projek RF.

-Azreen-