The Fans

Sunday, March 7, 2010

Sweet moments..

We are having a very sweet moments yesterday. Berjalan ke sana- sini dari siang sampai malam. Sangat seronok. Menghabiskan masa bersama. Walau pon nampak mcm remeh je, tak sweet pon sebenar nya. Tapi it is the quality time that we spend together. I'm loving it.

Since there's someone from my uni always come to visit here, so i rasa mcm tak best dah nak cerita banyak- banyak. Especially about him. Aish. :( Sbb nanti dia akan tanya i macam- macam psl yg dia baca. And juga fikir apa yg berlaku, which i don't like. Boleh tak just baca je and abaikan? I tak tahu apa yg i maksudkan.

-Azreen-

No comments: