The Fans

Wednesday, March 31, 2010

Bad Habit

I rasa i ni ada satu habit yg pelik dan tak bagus. I suka fikir yg bukan- bukan. I always teach my self to be optimist. And i do. I'm optimist. I suka fikir sesuatu secara positif. That's explaining why i always look cool. Happy go lucky. +_+

Tapi kadang- kadang, i just cant help my self. I suka TER- fikir benda yg bukan- bukan. Gila extreme. Padahal benda tu tak mungkin akan berlaku. And tak ada kaitan pon dengan i. Tapi i tetap nak bayangkan. Kadang- kadang u all semua boleh gelak dengar imaginasi i. Tapi sebenarnya bukan la that bad pon. Kadang- kadang je. And selalu nya benda tu mmg mustahil akan berlaku. Nasib baik la apa yg i fikir tu jarang/ tak pernah berlaku. Alhamdulillah. Selamat.

p/s: A quote from him. Ingat menangis tu b0leh selesaikan masalah ke? Mmg kena setempak atas dahi ko. Padan muka. Jahat gila ok i!!

pp/s: I tak tahu kenapa entry ni jadi ber- link macam ni. My bad. I try to buatkan dia jadi biasa, tpi tak berjaya. Malas nak layan. Biar je la.

No comments: