The Fans

Monday, March 15, 2010

II

Nah, amek gambar cake ni dulu.

I terasa nak mkn cake secret recipe. Tiba- tiba je kan? Haha. Well, that's me. Secret recipe dekat BP ni tak best sbb tak strategic pon location dia. Agak menjauh dan tak ada kaitan nak lalu sana. Smlm time pergi Kluang tu, dlm Kluang Mall ada secret recipe. I ingat nak beli before balik tu, tapi terlupa. Dah kat dlm kereta nak keluar dari parking baru la i teringat. Adeh. Tak pela, nanti mlm kita mkn roti cheese dekat maple sudah la +_+


-Azreen-

No comments: