The Fans

Tuesday, March 9, 2010

Hati dan perasaan

Asyek i je yg nak kena jaga hati org. Nak kena berkorban so org lain rasa happy dan bahagia. Tapi what about myself? Siapa yg nak fikir pasal hati dan perasaan i? Ingat i ni tak ada hati, perasaan? Memang la nampak mcm i ni happy go lucky. Tak ada masalah, tak mudah terasa, org boleh ckp apa je kat i. Tapi i ni manusia normal kot. Ada hati, perasaan yg org lain pon kena ambil kisah, kena jaga. Jangan sampai i meluat dan menyampah dgn u dah la. Sbb once i dah rasa mcm tu, i akan ingat sampai bila- bila. Yes, i mean forever.

-Azreen-

No comments: