The Fans

Tuesday, March 16, 2010

Rindu mama.

Rasa macam nak call mama and menangis puas- puas. Tapi malu. Sebab dah besar panjang. Dulu boleh la buat macam tu, tapi sekarang ni dah lama kot tak buat. Malu aih. Bila banyak sangat kerja dan mula rasa terbeban, tensen, mesti teringat mama. Tak ada orang lain dah. Rindu sangat mama, rasa nak balik rumah sekarang juga. Kalau la rumah tu dekat je, confirm balik je setiap minggu. Jeles nye org yg tinggal dekat je boleh balik bila rasa nak balik. Serius rasa nak nangis banyak- banyak. Waaa~~~ Saya rindu mama saya.

-Azreen-

No comments: