The Fans

Tuesday, December 6, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Ok, now mari kita join Giveaway sementara ada banyakkkkkkkkkkkkkkkkkk masa terluang. So ni giveaway from Nisa Kay: Saya Suka Menaip.

Panjang lebar, okey dia punya explanation how to join. Penat i baca nak bagi faham. So meh sini kita buat apa yang kena buat untuk join.

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”- Done

2. Letak banner giveaway dalam entry. - Done, banner kat bawah ni.



3. Penaja hadiah yang ramai adalah:

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, like fan page dorang.- Done. Penat weh nak buat satu- satu. Dah la banyak gila dia punya sponsor +_+

5. Promote entry penyertaan, sebab ada hadiah untuk top referral. -Nanti lah promote.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.- Done

7. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. - Settle!

5 comments:

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join GA ni jugak. GUDLUCK DEAR ;)

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html