The Fans

Tuesday, December 27, 2011

Giveaway First Opening Dippy Lyn’s Collection

Sebab tak lama lagi nak kahwin and tengah survey macam2 barang and nak cut cost :P so, i nak join giveaway ni from Lyn's Collection.

  1. Pemenang utama untuk first opening dippy Lyn’s collection akan memenangi bunga dip pahar berharga lebih RM250.
  2. Pemenang kedua akan diberikan jika penyertaan melebihi 150 orang.
  3. Pemenang ketiga akan diberikan jika penyertaan melebihi 200 orang.

Hehe, copy paste je hadiah :) So i nak tag kawan yang bakal mendirikan rumah tangga juga untuk join.
Kalau ada rezeki best ni. Amin