The Fans

Tuesday, December 6, 2011

Kemas blog, bukan bilik.

Harini rajin pulak nak update blog. Nampak sangat tak ada kerja langsung kan. I baru je kemas2 sikit blog ni. Ingat nak tukar template baru, tapi rasa mcm sayang lah pulak template sekarang yang ada crown & diamonds ni. Sebab rasa nya macam sesuai sangat dengan nama blog ni Cerita Super Star dan macam kena dengan jiwa raga i ni.


So bia je lah dia dulu macam ni. Cuma i baru je kemas2 blog list. Yang mana blogshop, i letak under category blogshop and yang lain- lain i letak under X.O.X.O, still macam biasa lah. Ingatkan nak kecilkan lagi scope, macam ikut category yang lagi senang nak cari macam Bride to Be/ Ex- B2B, masakan, crafts and all. Tapi rasa macam serabut lah pulak. Pening nanti nak fikir kat mana nak letak kan.

Jadi untuk mengelakkan i pening kepala fikir benda remeh, i letak je lah dua category macam tu. Selamat membaca semua!

No comments: