The Fans

Tuesday, December 27, 2011

Engagement: Dating terakhir 2011 (Cari Cincin)

Tajuk nak macam apa pulak kan. Sempena cuti Krismas last week, i balik kampung and nak discuss further with my family berkaitan majlis tunang CNY ni. And before balik Shah Alam, i pon singgah Bentong dulu sebab kami plan nak tengok2 cincin dulu. Boleh consider dating jugak lah kan. Hehe.

Lepas penat pusing 3, 4 kedai akhirnya jumpa lah cincin yang konon berkenan di hati. Tapi kedai lain- lain, bukan kedai sama. So now dah beli cincin merisik (belah rotan) untuk i, and cincin si dia (silver). Tinggal cincin bertunang je tak jumpa lagi, macam tak berapa berkenan.
(Gambar hiasan ehsan Google)

So barang hantaran yang tinggal tak banyak mana lagi nak cari lah. Kain pon dah jumpa kot, dekat Jackel haritu cuma tinggal nak beli je. Tapi semua hantaran tu tak boleh nak reveal lagi. Surprise!!! Hehe. Nanti lepas majlis i reveal lah semua ye :) Weekend ni rasa nya patut pergi Jalan Tar/ Masjid India sekali lagi kot.

Untuk senarai hantaran, click sini.

No comments: