The Fans

Monday, December 5, 2011

They're coming home!

Alhamdulillah, his parents and grand parents dah selamat landing dekat Malaysia dah. Supposedly flight landed 1/12 at 10pm, tapi delayed so depa landed KLIA 2/12 11.25 am. Semua nya sihat, cuma i tengok Ma lah, macam batuk- batuk teruk sangat. Yang lain ok je. I ikut pergi jemput depa dekat KLIA. Dapat salam, peluk cium Ma, Ayah, Wan & Aki.

Plan asal lepas jemput depa dekat KLIA tu nak terus shoot ke K. Terengganu, sebab nak pergi majlis kahwin classmate kteorang time kat UTHM, Fathi & pasangan nya Faten. Tapi tak ada rezeki, tak dapat nak pergi. Hadiah semua dah beli pon. Tak apa lah, nak buat macam mana. Anyway, Selamat Pengantin Baru untuk Fathi & Faten (Eleh, depa tak tahu pon pasal blog ni. Thee)

Banyak nak tulis, nak cerita tapi terlalu banyak sampai rasa mcm stuck pula. Kesimpulannya, plan awal weekend ni tak jadi and terpaksa guna plan B. Nasib baik ada plan B lah!

No comments: