The Fans

Friday, December 30, 2011

Paling manis 2011


Pejam celik, kejap je dah akhir tahun. Harini hari last i kerja untuk tahun 2011. Lusa dah masuk tahun baru. Selamat tinggal 2011. Banyak sangat memori pahit/ manis yang dah i lalui and tersimpan kemas dalam kotak kenangan. Tapi buat apa nak ingat yang sedih- sedih kan? Jom kita ingat yang gembiraaaaaaa je & lihat apa achievement i sepanjang 2011.

  1. Dah setahun i bergelar engineer dekat company ni.
  2. Dah setahun jugak i & en. bf menyulam cinta. I'allah kami akan take it to the next level, which is bertunang awal tahun depan :) Amin.
  3. Berjaya memiliki Baby P, kereta kesayangan i tu. Semua hasil usaha sendiri, langsung tak pakai duit parents pon.
  4. Err.. Kenapa boleh ingat tiga je ni? Hahah. Mcm tak bagusssss je :(
  5. First time bagi duit raya pada anak2 buah this year.
  6. Dapat belikan mama & papa baju raya, barang- barang hari raya, kuih raya and related.
Ok lah, itu je. Terukkk nye, macam tak berapa nak berjaya je tahun 2011? Ada kot, tapi maybe i lupa. Tak apa lah. Yang penting i berdoa agar tahun 2012 akan bawakan lebih banyak peluang, kejayaan, kegembiraan dan rezeki. Aminnn.

Welcome 2012. Happy New Year to all :)

No comments: