The Fans

Wednesday, December 28, 2011

Tak payah nak kesal sangat lah.

Baru perasan harini wordless wednesday eh? Tapi tak payah nak wordless sangat lah harini. Banyak benda pulak nak cerita kan tiba- tiba.

Ni tengah marah ni. Ada ke patut, awak yang pergi berborak tak ingat dunia kat bawah, lepas tu hp duk berbunyi nyaring empatbelas kali lepas tu bila naik atas nak marah sy pulak kenapa. Ada sy amek tahu ke pasal hp awk?

Lain kali dah tau nak berborak tak ingat dunia kat bawah, bawak lah hp tu sekali. Jangan nak menyusahkan orang sangat lah nak take care of your personal matter. Then nak kesal- kesal segala pasal apa? Aish. Memang dasar tak pernah nak mengaku kesilapan sendiri macam tu lah. Asyik nak salahkan orang lain jeee.

No comments: