The Fans

Wednesday, January 6, 2010

Random for early 2010

  • I tak tahu kenapa, tp i jd sngt mls nak update blog sejak masuk new semester ni. Mcm tak ada mood dah nak update.

  • Weekend baru ni, Ain dtg sini ukt celebrate new year dgn i. We had so much fun. Lama kot tak jumpa. She's a friend from my Hi- School, Jasin. Mmg after matrikulasi, kami selalu jumpa. At least once a year. Tapi dah setahun ++ tak jumpa. So bila jumpa adalah sngt happy.

  • Boleh tak budak- budak kelas i cadangkan nama i utk jadi kelas monitor. Actually it's a monitor assistant. But still wakil kelas la. Mls ok. Aish.

  • I dah hampir penuhi semua wish list i. Cuma maybe ada beberapa yg i rasa yg tak penting sangat so i cancel out tanpa rasa ragu- ragu.

  • I tengah plan utk bawa classmate i bercuti ke Tioman memandangkan kami dah final sem. Ye, final. Lepas ni internship, grad dan kerja. Ada sesiapa yg ada cadangan bernas selain Tioman? Tempat mestilah manarik dan yg penting murah.

  • Td i pergi buat treatment rambut i. Lepas steam rambut, sumpah kepala pening gila. In fact, sampai sekarang.

-Azreen-

3 comments:

*kitty kat* said...

Redang! It's sooooo much nicer than tioman :D :D

A Z R E E N said...

U pernah pergi eh? Ada contact number x?

*kitty kat* said...

i tak penah pegi. tapi my family sume dah pegi. i kene tinggal.sedih ok! tapi tioman i penah pegi. tapi cam takde ape pun. bosan je :p