The Fans

Tuesday, January 12, 2010

Panas

Aish. Geram betul i. Pg td after kelas Dr. Kok i pergi bilik sv, dia tak ada kat bilik. Fine, awal lg kot, baru pukul 10 am so tak masuk lg. Pkl 12 pm i pergi lagi, still tak ada. I dah agak panas. Dah la cuaca dah mmg sedia panas. Pkl 2.30pm i pergi sekali lagi. Nasib baik ada. Tapi ada student lain tengah jumpa dia. I pon ok je la, tunggu kat luar tu setengah jam. After student tu leave, i pon masuk. Dengn selamba sv i jwb awak dtg semula la, sy tak check lagi kerja awak. Fine, last week kot i hantar. Bila tarikh akhir hantar borang tu? Hari Khamis ni puan. Awk dtg ambil hari Khamis la then. wth.

p/s: Time nak balik, motor i mcm kena block. Nasib baik ada mamat rambut panjang hensem lg baik hati tlg alihkan motor. Thanks jejaka kacak.

-Azreen-

No comments: