The Fans

Thursday, January 21, 2010

Laxmani-ans

These are the pictures from my camera time i pergi jumpa dengan laxmani-ans. Sngt rindu dgn mereka semua ni. Tapi rupa nya gambar hanya lah beberapa keping sahaja. Mungkin yg lain dlm camera Fairuz [Peoz] ye. Happy sangat sampai Domino's Mid Valley tu kecoh dgn gelak ketawa kami. Padahal 4 org je. I tak tahu apa jadi if semua 8 org tu dtg. Mungkin boleh runtuh Mid. Next time i harap dpt jumpa kesemua laxmani-ans dan mengungkit kisah lama bersama- sama. Oh, i rasa mcm tengah taip karangan surat tak rasmi ke apa? Siap ada harapan semua.


Actually ni muka tahan lapar. Kan Peoz?
Nirah semakin ayu. Ina businesswomen- berjaya- to-be.
Only 4 of us yg dtg. Tak apa la. We had so much fun kan, even sekejap je.

And thanks Peoz for the souvenir from Aussie.

xoxo,
-Azreen-

2 comments:

dR Hannah said...

ehehe. suke ke ke ke ke. haha.

best dapat jupe lepas 6 tahun tak jumpa kan kan kan

A Z R E E N said...

sangat best. next time i hope kita boleh buat lagi.