The Fans

Monday, January 25, 2010

Passsion

Aish. Lama nya Azreen tak update kan? I seriously rasa i dah hilang passion for blogging. Padahal i like to write. Sbb bila i menulis, i boleh luahkan apa yg i rasa.

So sekarang i nk update sikit pasal hidup i for minggu lepas punya cerita.

  • I pergi Ledang utk mandi manda bersama Pinky, Kechiq and adik- adik Pinky. Tido rmh Pinky for 1 night.
  • Last Thursday, pergi Rengit utk survey tempat utk Khidmat Masyarakat, subjek Engineering and the Society. Sangat menarik as the people there are very welcoming. Pergi sana with all the group members- Ct. Ruby. Amal. Jambu. Helmy. Paan. Ammar.
  • The night after balik from rmh Pinky tu keluar dgn Eip, Baby, Bambang and Amran pergi nak tengok wayang. Tapi wayang tutup sebagai menghormati kemangkatan Sultan Johor. So we went to Pantai Minyak Beku instead. Just lepak and ambil angin malam. Sangat sejuk kot, as i wore a skirt. Nasib baik ada Amran kc pinjam jacket dia.
  • Esok nya keluar tengok wyg sbb ganti yg smlm. We watch Tooth Fairy. Best kot cerita ni. Sangat menarik sbb budak kecil tu comel sangat. Then makan KFC Jambu belanja. Companian: Eip, Baby, Bambang, Jambu, Hemly, Zyro.
  • I plan nak ikut pergi Desaru, tapi tak jadi sbb tak ada org nak teman i. Semua yg pergi tu lelaki. So tak best la if i sorang je si cantik jelita. Haha. Sbb tu setuju dan gigih sekali ikut Pinky pergi Ledang.
  • Tak sabar nak tunggu akhir bulan dpt gaji. Banyak sangat duit keluar as compared to duit masuk. Oh, i rasa i lupa nak cerita. I buat part time mengajar dekat pusat tution.
Ini je kot yg i ingat. Boring kan?

p/s: Rasa mcm nak beli laptop baru la. Siapa nak kc dana?

-Azreen-

No comments: