The Fans

Thursday, January 7, 2010

Bakal botak.

Shoot. Td were first class for RF and Data Communication. Both classes mcm harem je. RF Dr. M yg ajar. Sngt mencabar ok. Dia baru lepas ckp "Doppler effect bla bla, balik ni i nak u tengok kat link ni pasal bla bla. Tiba- tiba terus quiz. Apakah? Dia cuma sebut Doopler effect je. Tak terangkan pon. TAK. Cuma sebut je. Aish.

Data Comm pulak, Pn. Nik Shahidah. Like every week nanti akan ada assignments. Yg susah punya assignments. Puan ni pernah ajar kami time 1st year. Assignments dia mmg susah la. Jenis yg ko kena fokus betul betul nk buat tak boleh main main dan jgn buat last minute. Dia tu mampu je dah hantar suruh buat balik. Aish.

Mmg sangat tough la sem akhir ni. Nasib baik Dr. Kok punya kelas masih mampu bertahan. PSM pula mcm biasa la. Cuma sem ni kena masuk lab every week. Siap ada buku log kena check- in/ out. Dtg saja lab yg telah diberikan dan buat la apa yg patut even lab ko tu tak ada kaitan dgn projek. Aish.

Botak la i mcm ni.

-Azreen-

No comments: