The Fans

Tuesday, October 6, 2009

Photo shooting and he called me sayang.

Test Digit Communication this morning was really great. Me like it so much :))))))))))) Alhamdulillah, boleh jawab. Dah siapkan seminar paper and dah submit. Tp i kena buat pembetulan sikit je lagi. Nasib baik senang.

Pagi td kelas i ada sesi photo shoot.Smlm i kc tau H***y, in case dia tak tahu. Sbb i rasa smlm dia mcm tak pergi kelas je. Sah, mmg dia tak tahu. And dia janji ngn i nak pergi photo shoot tu, sbb mula- mula dia malas. After i pujuk rayu dia, dia pon JANJI nak dtg.

Ok, pg td time photo shoot tu, dia TAK DATANG ok. Marah nye i. I pon text dia.

I : Eiy, u mana? Janji nak datang
Him : Ala, sori la sayang. Tekanan dgn test tadi.
I : Nape? U tak boleh jwb ke?
Him : Aa. Pg tadi baru study. Pastu, time test kena ddk depan. Tak ada chance nak bukak toyol.

Aish. Kesian dia. Tu la, sapa suh study last minute kan? Smlm i nak kc answer scheme past year test, dia malas nak keluar. Padan muka, siapa suh mungkir janji ngn i.

-Azreen-

No comments: