The Fans

Sunday, October 18, 2009

Sehari bersama H***y.

I just come back from JB. Meriah sngt beraya td. We went to Nasir's, Effa's, and Asmui's places. Best gila ok. Mkn banyak gila sampai perut pon tegang. Dekat rmh As yg last tu i xmkn pon cuma minum air je. Sumpah kenyang. Ramai juga yg pergi td. 9/ 10 buah kereta kot.

Mula-mula kami pergi rmh Nasir. Lepas mkn suma dah mcm ngntok, sbb masa tu dah tengahari. Lepas mkn sambil lyn Melodi, girls semua balik gerak pergi rmh Effa dulu tinggal boys je. Tp i dgn Shamin tinggal sbb kami nek 1 kete ngn boys. Semua siap baring- baring and lepak siap boleh men PS 2 lagi. Penat ok tunggu.

Then pergi rmh Effa pon best. Makan lagi. After tu pergi rmh As pula. Tapi kali ni girls xpergi. Sekali lagi tinggal i dgn Shamin je. Mmg kami asyek kena buli shj la. Sabar saja la. Boys semua lepak baring depan tv tengok channel sports F1 ke apa ntah. Bila i nak tengok Awan Dania mereka x kc. Tukar 5 min je pastu F1 balik. Aish.

Tp part yg paling best adalah i nek satu kereta dgn H***y. Yaay!! I terkejut juga bila Shamin dtg amek i pagi td and i tengok H***y dlm kereta. And i kena ddk sebelah dia pulak tu. Mmg gelak saja i sepanjang perjalanan. Sngt suka ok. Kwn- kwn sekelas semua bahan i dgn dia. Malu tp suka. Hehe.

Hari yg ceria dan gembira. Thanks H***y for make my day. Syg u lebih.

Muuuaaahhhx,
-Azreen-

No comments: