The Fans

Saturday, October 24, 2009

Teaser.

I ada satu cerita pasal En. Scandal. Masih ingt En. Scandal? [Click here] Tapi, bukan sekarang la nak cerita sbb i mcm malas plak nak pk ayat kan. Next entry nanti i akan cerita pasal dia. Ok, sejak kami dah mcm tak scandal kan, i mmg still rapat ngn dia. Rapat as a friend la. Kwn- kwn. Since dia pon dah ada gf, and i dgn dunia H***y i kan. Hehe.

Actually, i pon tak tahu nak terang mcm mana if org tanya pasal scandal ni. Kenapa nak scandal? Apa faedah? I pon tak tahu, sbb i pernah tanya En. Scandal, and dia pon mcm blur je. So scandal things ni mmg tak bermanfaat pon.

And cerita ni adalah tiada kaitan dgn i. Pasal En. Scandal dan dunia nya. Jumpa lg dlm next entry.

Aish, teaser pon panjang ke?

p/s: Esok ada program Mesra Perdana FKEE. Ada treasure hunt. Mcm best je. Tengok la esok cmne, best ke tak. Tunggu dan lihat.

-Azreen-

No comments: