The Fans

Monday, October 19, 2009

Banyak sangat gambar?

Penat nya upload gambar. Nak cantum- cantum gambar jd 1 pon i malas. Haha. Ada lagi 1 episode yg belum di upload, open house rmh Pak Samad. Nanti la, after kelas ke i upload.

Ada 2 open house yg i tak ada gmabr, iaitu pergi rmh Pae di Muar dan juga rmh Nabil di Kluang. Nanti la, kalu i rajin i mintak ngn kwn- kwn i yg lain. And coincidentally, i pakai baju yg sama masa beraya rmh Pak Samad and juga pergi JB. So baju itu saja yg banyak gambar. Padahal i pakai baju yg len bila pergi rmh Pae, Nabil dan juga Pn. Zaza. Haha. Sabar je la.

Harap tak bosan la pula tengok gmbar banyak- banyak ni ye :)

p/s: Lebih banyak gambar adalah di fb ye kawan- kawan. Sila ke sana utk lebih banyaaaaaaaaaaak gambar.

-Azreen-

2 comments:

hani said...

sunggoh byk gmbr2 kamu...
bley wat blog gambar jep..
heuheu...

A Z R E E N said...

Yela, kan sblm ni i xletak gambar dlm entry. So sbb tu jadi mcm banyak gila gambar. Lagipon entry gambar berderet- deret. Hehe.