The Fans

Saturday, October 24, 2009

A, M and their love story.

I janji nak cerita pasal En. Scandal kan? From now on, let call him A. Here goes the story.

And finally he got himself a gf, M. I rasa dia sngt happy dgn gf dia and i'm happy for him too. Nampak mcm sweet sngt mereka berdua, even i tak berapa berkenan dgn M. And she's my classmate. I tak tahu kenapa. Tapi pernah tak, u all tiba- tiba je rasa benci bila tengok muka seseorg tu? Padahal dia x pernah buat salah dgn kita? Tapi, i rasa mmg ada satu kes ni yg buat i mmg menyampah gila dgn M. Ok, bukan pasal A.

Mereka dah couple lebih kurang sebulan ++ kot. Tapi mmg ramai org mcm x berapa suka dgn A get together with M. I tahu kenapa, sbb nampak M mcm desperate je terima A. Kesian A. And tiba- tiba this one day, A text me. He said, he was really lonely, even ada gf. And i tanya la dia what happend kan between mereka? A ckp, M dah berubah, since her x- bf called her, and ckp maafkan dia. And akan kc dia second chance. WTH. Sumpah i rasa marah gila. Kesian dekat A.

Tak baik kan, buat mcm tu. Kalau kita tahu kita still tak boleh get over ex-bf/ ex-gf kita, jgn la nak mulakan a new relationship. Sbb bila jadi mcm ni, mmg kesian dekat bf/ gf kita sekarang. That's explaining one of the reason kenapa i broke up dgn my bf haritu. Tp, sekarang i mmg dah get over him. Fully recovered!!! Org yg menjadi mangsa tersebut akan sngt menderita.

And back to A. Setiap hari akan sms/ call i. Mengadu pasal M. Sampai i pon tak tahu nak ckp apa lg dah pada dia. Mcm mana nak kc dia strong sikit. Mmg kesian gila sbb A sngt syg M.

Tlg la, jgn buat mcm tu kat org lain. Sumpah kesian gila. Now, everytime i terserempak dgn M dekat kelas, i rasa mcm nak lempang je muka dia. Tapi nasib baik i sabar je. Aish.

-Azreen-

No comments: