The Fans

Thursday, October 15, 2009

Here he goes again.

After presentation td, i was ym- ing with H***y when he asked me what I'm doing. So i told him i was blogging. And dgn cepat nya, dia terus mintak i punya url blog. Again. Haritu dia ada mintak, tp i x kc. [rujuk sini] And sekarang mintak lg.

Mesti la i x kc kan? Nak mati? Sumpah malu gila. Mcm setiap entry pon da nama dia. Huhuhu. I ckp la kat dia, tak mahu la kc url blog i. So dia pon mintak url blog yg i follow. Ala, mcm la i x perasan yg dia nak trace i dari situ. Sori, i lebih alert ok. Hehe. Cobaan menipu i tak berjaya :-P

And then dia tanya la, kenapa i tak nak kc. I ckp la i malu. And dia dengar selambanya ckp, "Ke u ada tulis pasal i kat blog u? Ke u cerita pasal i banyak- banyak kat situ?". Aish. Mcm mana dia tahu ni? Maluuuuuuuuuuuuuu.

-Azreen-

No comments: