The Fans

Thursday, October 1, 2009

Open house Pak Samad.

Cerita pasal smlm. Last nite kami ber-7, i, ruby, ct, amal, pinky, kechik, and ella pergi open house rmh Pak Samad kat BP. Pak Samad ni adalah owner pd rmh sewa yg kami ddk sekarang ni. Kami pergi dgn 2 buah kereta.

Mula- mula konon nya nak konvoi sama dgn boys yg ddk rmh depan sbb kami tak tahu jln. Tapi mereka semua adalah naik motor. So janji nak tunggu dekat traffic light after roundabout Simpang Rantai. Tungu punya tungu, mereka tak sampai juga. And dah la tak ada contact number masing- masing. Pandai gila. So kami pon call Pak Samad and tanya rmh dia kat mne. Sampai je rmh Pak Samad, dia ckp one of the boys tu accident. We alls like OMG. Patut la tak sampai- sampai. Kesian gila. Dia terlanggar ba alif ba ya. Teruk betul binatang tu. Aish. Tak tahu la mcm mana keadaan bdk tu. Tak kan nak suh i pergi rmh dia and melawat kan. Even duk dpn rmh, segan juga la kan nak pergi rmh lelaki. Hehe.

Open hose adalah ok, sb i mkn banyak. Lapar gila. And siap amek gamar lagi ramaia- ramai. Mcm la tak biasa buat kan? Gambar nanti i post kat entry lain.

Balik je, i siapkan PSM. Dua chapter ok. Two thumbs up utk i. Literature review and Methodology. Bangga gila. Tapi pagi ni je, bila i pergi jumpa SV i, here she goes again. Tak ada kat bilik. Dah la jenis yg susah nak reply sms. Aish. Tension i. I nak tanya pasal proceeding paper yg due adalah next week. Tension i. Dah la next week i ada 3 tests. Sabar je la.

Ok, petang nanti kena pergi campus lagi and try jumpa dia.

-Azreen-

No comments: