The Fans

Thursday, October 1, 2009

Saya ada meeting petang ni

I bosan la. Tak tahu nak buat apa. Padahal banyak gila je kerja. Plus next week nak test dah kan? Plan nak buat technical paper utk presentation PSM next 2 weeks. Sbb next week kena submit dah. Tapi malang nasib i, 2 kali i pergi jumpa SV i harini and she was not there. I pon sms dia ckp nak jumpa ptg nanti. And she replied

" Saya ada meeting petang ni"

Aish. Geram i. Mmg kami ni kurang chemistry la. Mcm mana la i nak dpt A mcm ni? Sedih. Sedih. Tak pe la, esok pergi jumpa lg. And harap- harap dia ada di situ. Tidak kemana- mana. Sbb i mmg perlu siapkan technical paper tu by this weekend sbb next week adalah sngt bz and i pasti tak dpt siapkan pd hari kejadian. Doakan i ye semua. Amin..

-Azreen-

No comments: