The Fans

Saturday, October 10, 2009

Short updates.

Sumpah i tensen lately ni. Internet dekat rmh i xfunction sejak 2,3 hari dah kot. I xtau kenapa. Tp i boleh on ym. Bila i click mozila firefox, xboleh plak nak connect. Geram betul i. Bosan gila kot. Haha. Padahal bagus juga, sbb i akan dpt lebih banyak masa utk study. Anyways, ada siapa- siapa yg tahu ke apa problems internet tersebut? Aish.

Ni pon i tumpang kat rmh classmate i ni. Buat muka tak malu je. Hehe. Ada org rindu i ke? I akan updates as soon as connection going well kat rmh i :)

-Azreen-

No comments: