The Fans

Saturday, October 17, 2009

Anti- social?

My aunty, Ginger text me:

G: Jom la keje dgn i during your sem break nanti.
R: I nak!!! I nak!! Tp maybe i kena stay kat Bp ni for my PSM things.
G: Aish, kamu ni. I dah planned kita bertiga dgn Bika sekali. U ni anti- social la.

Haha. Ada ke patut she said yg i ni anti social? Mmg kelakar la. I sedih la. Actually time raya hari tu kami mmg dh planned nak kerja dgn my aunty. Not with her as kerja dgn dia. But as kerja bersama dia. At her place la kan. It will be sooo much fun. Well, Bika is my sister la. Aunty i ni mmg. Bika as Syafyka. And she even called me Azering. Apa la. And dia dgn selamba nya suh semua anak sedara dia panggil dia Acik Ginger. Sabar je la.

I nak join mereka. Mesi best. Sbb my aunty ni still single and sekepala je dn i and adik i ni. Best. Best. I makin benci PSM.

-Azreen-

No comments: