The Fans

Sunday, October 18, 2009

Good Morning.

So harini i akan pegi JB utk open house umh Nasir and Effa. Both are my classmate from uni. First will be Nasir's, and after that, Effa's. Last Friday went to Nabil's at Kluang. See, kan i dah ckp. This year punya raya i pergi banyak sngt open house. Makin gemuk la i. Aish. Bnyak sngt berjln tahun ni. Tidak apa. Sudah final year. Nanti bila sudah kerja, mesti bz and susah dah nak jumpa hang out dgn kwn- kwn mcm time belajar kan? So gunakan peluang sepenuhnya.

Last nite i text Am. Saja nak tanya dia, kot- kot dia rajin nak plak utk ball night utk batch kami. Ala, yg mcm ada dancing tu semua. I like. And surprisingly dia ckp yg dia dah plan. Yes. Suka gila. And i dgn tak malu nya mintak utk join the commitee to plan all the event. Nak fikir theme, book hotel, bla. bla. And he said it will be held by the early of next sem. Oh, i can't wait. Otak i dah mula fikir nak pakai dress mcm mana.






-Azreen-

2 comments:

hani said...

make sure pakai dress yg ade halter neck okayh..
sye rase sgt seswai ntok kamu...=)
sje bg opinion...=p

A Z R E E N said...

i pon suka juga halter neck. tp mcm seksi sngt je? nanti suma org drooling tengok i. haha.