The Fans

Saturday, September 12, 2009

Why so serious?

Adoi. Kenapa org selalu nya ckp tak serupa bikin? Bukan la nak ckp yg i ni bagus sngt. Ckp, mesti buat. Tak. Tapi tu la, manusia kan. Cakap mcm lain. Tapi buat mcm lain. Geram sngt. Bukan i tak boleh get over it, cuma i teringat je. Tiba- tiba. Mmg sakit hati.

Ok, mula- mula ckp mcm- mcm. Yela, nak avoid i kan. Alasan semua nampak mcm i la yg salah. U tu bagus sngt. Tup- tup, dlm masa yg sekejap. Sangat sekejap. I can't even start to breath yet. Aik, dah buat balik. Pelik gila kot. Mmg sembang lebih la u. Seriusly, i mmg menyesal semua tu berlaku. I harap sngt- sngt yg semua tu tak pernah berlaku. Memori tu hanya menyakitkan hati i. Meninggalkan parut dalam hati yg tak mungkin akan hilang. Meninggalkan kenangan yg pahit dalam salah satu memori otak i. Memenuhkan ruang otak yg sepatutnya dipenuhi memori indah lain.

Bukan i tak happy. Tipu kalau i ckp tak pernah rasa happy kan. Tapi i cuma harap ianya tak berlaku. Kerana ianya telah meninggalkan sedikit noda hitam dlm putih suci hidup i sebelum ni. Oh, how i regret it. The biggest mistake i've ever done is: YOU.

-Azreen-

No comments: