The Fans

Sunday, September 13, 2009

Mengubati hati lara: Big Apple, McD and movie

Baru pulang dr shopping baju raya. Apa pon x beli. BP Walk tak ada baju raya yg cantik. Baik i beli dekat pasar ramadhan Pt. Raja. Lagi cantik kot. And the best part utk tambah lg sakit hati i, i have a big fight with my-so-called-bf. Geram nya i. Sumpah rasa mcm nak sepak je. Baran tak tentu pasal. Aish, i tau la u penat. Tapi jgn la mcm tu sekali. I pon penat jugak. If i tau u mcm ni, baik tak pyh keluar td. At least tak ada la gaduh besar mcm ni :( He texted me, tp i rasa mls nak layan lg. Bia je dulu. Turned- off the phone.

Balik je rmh, terus memerap dlm bilik. And tiba- tiba dengar Pinky nak keluar, tanya dia nak pergi mana. She said nak tengok movie dgn Kechik. So i ckp nak ikut. Kami tengok I Love You, Beth Cooper. Kelakar gila. Then pergi beli McD. McFlurry and McChicken are super yummy. Then balik, sambung mkn Big Apple yg beli time keluar td. So sekarang i sngt happy dah. Thanks Pinky and Kechik darlings.

No comments: