The Fans

Wednesday, September 30, 2009

I think i'm falling for you.

You tau tak, u buat mcm tu lg buat i cair. Lagi buat i suka kat u. Aish. U ni sngt alert and concern kat i kan? Kenapa eh? Asal i ada masalah or perlu tempat utk mengadu, mesti u muncul and tanya apa masalah i kan? U mesti nak cuba selesaikan masalah i. U mcm tau je bila i ada masalah fikiran kacau. When i need someone to talk to. U had been really a great listener for me, u know?

If u baca entry ni, mesti u tau yg i dah betul- betul fall for you. Nasib baik i tak kc address blog ni kat u kan? Kalau tak, mesti malu gila. Tak tahu nak sorok muka kat mana.

Monday morning, time lab. Bila i dtg sebelah u, u cakap "Terpesona i tengok u pakai tudung mcm ni". I tahu u main- main je kan? Tapi dlm hati i masa tu Tuhan je yg tahu mcm mana. Kembang gila. Nasib baik i ni bukan jenis yg kalau blusing nampak merah gila pipi i. If x, mesti kantoi.

That day, time i cari resepi utk buat kek buah tu, dgn cepat nya u tlg goolge utk i. Carikan i resepi kek buah tu. Hey, i boleh google sendiri la. That is really sweet u tau x? Cair gila i ok.

Thanks my dear H***y. You really light- up my life again.

-Azreen-

No comments: