The Fans

Tuesday, September 22, 2009

Aku tidak mahu tahu pasal kamu lagi.

Here goes the story. I ni bukan la apa kan. Bukan nak sombong or nak marah- marah or jahat. Tapi ni sekarang still musim raya and elok la if kita semua dpt bermaaf- maafan kan? Ok, i dah dpt get over him. And now i'm living my life to the fullest. Happy je. Mls nak kenang lagi kisah lama kan. I pon dah mls nak tahu pasal u ke, hidup u ke, apa- apa pon pasal u. Sket pon tak nak tahu. Ok, i bukan tak nak langsung kwn ngn u. Boleh. Kita kan still "kawan", mcm u ckp dulu time nak break-off ngn i. Tp harap- harap tak perlu la nak call i or text i pon. Sbb u ni sngt la annoying. Bila perlu, baru nak cari. U boleh delete num i dr phone book u, or if num hp i tu mmg melekat dlm otak u, sila buang dr ingatan u sekarang. Yes, i mean now.

Tak perlu nak call i pagi- pagi buta. I tahu ni bulan mulia, molek bermaaf- maafan. Jgn risau, i dah pon maafkan u. If u text i, then i tak reply u buat bodoh sudah la. Mcm la dulu- dulu u tak pernah buat i mcm tu kan? Even 10 smses pon i hntr, u tak balas kan? So what's the different? Chill la. Boleh tak, i mintak tlg supaya jgn kacau hidup i lg? Get out of my life. U nampak kan, pintu besar kat situ. Bye.

p/s: Aish, bulan syawal yg mulia ni pon nak suruh i maki- maki ke?

pp/s: Kenapa lelaki mcm tu? Bila kita dah berjaya mengeluarkan dia dari hidup kita dgn susah- payah nya, dia selambe je dtg balik. Ingat i ni apa? Gila!!

ppp/s: Sori, bukan semua lelaki sama.

-Azreen-

No comments: