The Fans

Friday, September 4, 2009

Plan has changes.

Tak jadi pergi rumah mak angkat i.I postpone kan ke hari esok. Sbb? Jeng.. jeng.. jeng.. I ada majlis berbuka puasa dgn kawan- kawan sekelas i. Tiba- tiba je mereka post kat fb, ajak pergi buka puasa beramai- ramai. I pon excited la. Terus call mak and ckp xjadi balik harini. Esok baru balik. Nasib baik mak tak buat apa- apa lg. Aish. Susah kan jadi hot stuff ni. Semua nak buka puasa dgn i. Haha. Cet. Perasan. So i akan berbuka bersama peminat yg ramai pd hari ini. Tak sabar. Mesti meriah. Kami dijangka akan berbuka di Fatin. Tak tahu la mcm mana keadaan nya nanti. Balik nanti i update pasal restaurant tu and apa yg berlaku. Tunguuuuu.

-Azreen-

No comments: