The Fans

Wednesday, September 2, 2009

Glemer mcm artis.

Ok. Sekarang i nak perasan yg i ni glemer mcm artis. Kalau tak suka baca, sila stop sekarang. Hahah.

Kes 1
Baru selesai terawih di Masjid UTHM. Tiba- tiba ada org tegur i. Eh, u ni dulu ada belajar kat SKC x? *SKC= Sekolah Keb. Cenderawasih, Kuantan*. I pon jawb la. Ada. Kenapa? And the girl yg tegur i tu ckp, dulu i pon belajar kat sana. Ohhh. Tapi sebenarnya i tak kenal pon dia. Hehe. I belajar kat sana masa darjah 1- 4 je kot. Wow. Kecik- kecik dah glemer.

Kes 2
Ni masa program Finishing School. LDK- mate i tanya. U ni dulu Matrix Pahang eh? I pon ckp la Aa, mmg pon. Oh, dulu i selalu nampak u kat matrix. Yeke? I tak perasan la. Sori. Bukti i mmg glemer.

Kes 3
Ni masa kat matrix. I kat admin. Tiba- tiba ada sorang guy ni tegur i. U ni Noor Azrren Binti Shafie kan? Amboi. Siap nama penuh. I pon ckp, yela. Boleh i tlg? Dia ckp, u ni dulu SKC kan? Tak kenal i ke? Hehe. Rupa- rupa nya he is one of my classmate back then in primary school, Harriz. Tapi i tak perasan sbb mmg tak perasan pon. Rasa sngt glemer. Dah la dulu i pakai spec. Tp time tu, i pakai contact lens pon, dia masih cam i. Dulu- dulu i ada crush kat dia. Hehe. Malu la i, dia ingat lg kat i.

See. I glemer kan?

-Azreen-

4 comments:

Chokichoki said...

hahaha.perasan ok.
tp xpe, perasan di blog sendiri adalah harusss

A Z R E E N said...

ala. u jeles kan?
haha.
bukn perasan. mmg kenyataan.

izzah halim said...

haha.,,,i knoe this hariz guy!u owez say nice thing about him dulu..hahahah...childhood's memory...notty one!

A Z R E E N said...

yup. that guy la. i kan ada crush ngn dia masak kecik- kecik. lawak kan? and he still remember me. like OMG!