The Fans

Tuesday, September 15, 2009

Hensem la awak ni.

Suppose nya i kena buat lab report sekarang ni. Tp tiba- tiba mcm stuck pula. Dah buat separuh, sampai tengah, tak tahu nak buat cmne. Nak tnya Amal, tp dia xada kat umh. Cmne la ni. Huhu.

So skng tengah ym ngn H***y lg. Dia ckp i sombong. Sbb time kelas pg td, i lalu dpn dia and dia mcm peewit- peewit kat i. I segan ok. Dah la actually i dah lama ada crush ngn dia. Dari tahun 3 kot. Ke tahun 2? Hehe. So i senyum je la. Tak kan nak peewit dia balik kan? Sekarang dia tengah complaint sbb i tak layan dia td. Aish, tlg la. Awk tu dah la hensem :))

p/s : Dah dpt makan sate td. Suka.

-Azreen-

No comments: