The Fans

Friday, September 11, 2009

Librarian Hensem

Harini i berbuka puasa dgn Ct di KFC. Ruby keluar dgn bf dia. So tinggal i ngn Ct je, kami decide nak mkn kat luar sbb mls nak masak :) Sampai je, kami pergi cari kueh sikit dekat baazar ramdhan. Pastu, terus ke KFC sbb takut ramai org. Nasib baik, kami sampai 6.30pm tu xramai lg org. After je turn i beli makanan, mmg mcm ramai gila org. Masa i tengah tungu turn beli mknan, i nampak Librarian hensem ni. Staff UTHM. I ingat dia lalu je.

Lepas beli makanan, and duduk- duduk tunggu masuk waktu, tiba- tiba Librarian hensem ni dtg. Rupa- rupanya dia berbuka kat KFC jugak ok. Dgn semua librarians lain. Hehe. I'm super excited. I dah lama suka tengok librarian hensem ni. If pergi library, mmg selalu je usha- usha dia. Hekhek. Gatal. Sambil mkn, sambil tengok- tengok libarian hensem mkn, senyum dan bergelak ketawa dgn librarians lain. Nasib la semua librarians tu lelaki. Kalau x, mesti i jeles tao. So, di KFC td i sngt puas. Dpt menjamu perut dan mata sekali gus :))

-Azreen-

No comments: