The Fans

Thursday, September 17, 2009

Check list : Kerepek and kuih raya [checked]

Td dah beli kerepek and kuih raya yg mama suruh beli. Tak ada la banyak sngt pon. Nanti if beli banyak- banyak, i x larat nak angkut bwk balik. Even i balik naik bus uni, tp still malas la. Dah la i baru perasan beg i yg besar x ada. I tinggal kat rmh haritu. Ada beg kecil je. Cmne nak bwk balik banyak brg? Aish. Ni i x packing lg. Literature review yg kena buat balik pon, xsiap- siap lg. Esok dah nak kena hantar kan. Banyak kerja ni. Td ikut Eip and Nadiah pergi baazar lg. Eip beli baju raya utk dia and adik dia. I beli inner sehelai je. And kerepek and kuih raya tu la. I ingat nak beli mercun tp mcm xjd plak sbb xtau nak beli yg mne satu. Huhu.

I happy je sekarang. Malas nak pk pasal bf i tu. Aish. Apala. Baru je lagi kisah nak bermula. So sbb i sekarang super bz, x ada masa nak pk pasal benda remeh ni semua. Me like it. Except for H***y. U selalu bermain dlm ingatan dan fikiran i. Haha. Nanti cuti raya, mesti lg rindu ngn u.

-Azreen-

No comments: