The Fans

Thursday, September 17, 2009

Tak sabar nak balik dah ni.

Mlm ni balik. X sabar rasa. Yela, kwn2 suma mcm dah balik kan. Sngt excited nak balik. Beg dah packing dah semua. Tp japg nak p umh mak and letak motor kat sne. Cuti semingu, semua org tak ada. Rasa tak secure la nak tinggal motor kat rumah je.

Td ingat nak jumpa sv dulu before balik. 2 kali juga i pergi, tp tak ada jodoh. Dua- dua kali tu i pergi, sv i baru je keluar :( Mesti dia ingat i tak commited kan? Padahal if i sms dia, dia x reply. Nak call takut pula. Mmg malang la nasib i.

Kesimpulannya, mmg tak sabar nak balik. Rasa mood raya tu sngt membuak- buak, walaupun ada crisis hati dan perasaan. I harap raya kali ni, i happy. Moga ada kejutan gembira utk i di pagi raya.

-Azreen-

No comments: