The Fans

Wednesday, September 16, 2009

Banyak pulak mengadu.

Sejak kebelakangan ni, i dgn H***y dh jadi kwn krib :)) Semua benda nak ngadu ngn dia. Plus i ngn bf i gduh besar ritu, and i still tak dpt nak maafkan dia. Geram la. Semua benda nak cte ngn H***y. Haha. Thanks sbb layan kan i cerita- cerita semua ok. Ngadu- ngadu semua dekat dia. Siap bagi pandangan, support i semua. Tu yg i mcm x percaya yg i ym dgn dia. Tp i suka. Yela, kata lg crush. Tp i dengr dia tu player. So no wonder la perangai mcm baik- baik gitu kan? Player mmg tau cara nak layan wanita cantik mcm i ni dgn lemah- lembut. Sampai cair hati i. Bukan setakat hati, i pon cair. Melting mcm coklat masuk dlm oven yg panas gila. Kejap je dah cair. Aish. Kenapa la u ni hensem dan pandai amek hati? Masa i tengah x stable emotion plak tu. Adoi la. Tengok, tambah lg rasa suka i kat u. Haha. Gila bayang. Tlg la. Cepat sngt i ni.. Come on Azreen.

Ok, nak tido la. Baru lepas ym ngn H***y lg :))))

Hugs and kisses,
-Azreen-

No comments: