The Fans

Tuesday, September 15, 2009

Pario

Utk baju raya tahun ni, sampai hrini (Selasa), satu pon i xada lg. Ok, tipu. Beberapa bulan lepas mama ada pergi Indonesia. So dia ada belikan adik and i baju kebaya sehelai sorang. So i plan nak pakai utk raya ni la. Tp still xada kain. Puas i cari. Tp td finally i pergi First Lady dekat Tmn U and jumpa la pario yg sudah lama i cari. Thanks god. Ada juga baju raya sehelai :)) Warna biru. Suka la, even tak ada la puas hati sngt. Sbb tak banyak pon yg ada. Cantik juga. And maybe esok mlm i nak pergi cari sepasang lagi baju raya. Aiming for the baju kurung moden yg lengan dia cantik tu, ada kembung- kembung mcm Aladdin. Eny ckp lengan Siti Nurhaliza, tp i nak juga panggil lengan Aladdin :))



Contoh ikatan kain pario. Cantik kan? [click on image for larger view]
Source : Goolge.

-Azreen-

2 comments:

hani said...

kate nk shopping skali...=(

A Z R E E N said...

alala, i tkut xjumpa pario tu kat paka syg oi. nanti kita still boleh shopping sekali :)